Tel.:
China cnc de lentemachine fabrikant
Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd

De komst is samen een begin; het samenblijven is vooruitgang; het samenwerken is succes.

Thuis

Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd

Co. van de Lentemachines van Huayi DA, Ltd, productiebasis; Gevestigd in de Industriezone, Dongguan DA Ling ShanYangwu, R&D-centrum; Gevestigd in het Guangming-District, Shenzhen. De hoofdzakelijk productie die van de universele machine van de computerlente, de Computerlente Machine rollen, Draad Machine vormen, de lentetoebehoren, hulpmiddelen, en de reeksen die multi-modelproducten. Het bedrijf heeft 50 reeksen van verwerkingsmateriaal, jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 200 eenheden.

2010 met de bekende ondernemingen in kun-Chou, sloot aan het bedrijf zich bij krachten, samen om de belangrijke technologie voor de kern van de merknaamondernemingen tot stand te brengen. Is het R&D-personeel, en de absorptie van buitenlands geavanceerd productontwerp, advaced het machinaal bewerken van proces zodat de producten van het bedrijf in het ontwerp die perfect zijn. De werknemers van de productielopende band hebben een bekwame verrichtingsvaardigheid, een strenge het werkhouding en bekwame verrichtingsvaardigheden om de vereisten van de productkwaliteit te verzekeren. Het de controlesysteem van het Bedrijf en de servomotor zijn de introductie van Japan, Taiwan en de rijpe technologie van productie en zijn verwante producten. Draad het voeden precisie. Stabiel en nauwkeurig vormen zich, de verschijning van nieuwe eigenschappen, digitale controle, kleurt Chinese/Engelse interface, eenvoudige verrichting, de meerderheid van klanten, jonge onwetend.

Het innovatieve onderzoek en de ontwikkeling, verbeteren kwaliteit, beweging veroorzakende de dienst om positieve interactie met klanten te handhaven, en de specifieke dienst voor onze klanten om hun eigen concurrentievermogen te verbeteren, vangt afzetmogelijkheden. Aanhangend de dienst van de van de de productenverkoop van het bedrijf de dienstafdeling, gebruikt het klantgerichte de dienstconcept om onze cliënten te verstrekken een volledige waaier van de naverkoopdienst om klantenproblemen tijdens productverkoop te beantwoorden. Lerende van de machine werkende opsporing en uitsluiting methode. Klanten na de aankoop van materiaal zoals snel het gebruik, het onderhoud, en de onderhoudsmethodes beheers. De handelaars om vrede van mening te verkopen, de gebruiker kopen de verzekerde rest. De klantentevredenheid is de bron van onze groei is altijd ons doel. Sterke technische kracht, geavanceerd productiemateriaal, modern beheersysteem, Co. van de Lentemachines van Hua Yi DA, Ltd. En de snelgroeiende klantenbasis in de partners van de de lenteindustrie. In de toekomst in een meer en meer concurrerende markt, zal het bedrijf aan het aanhangen " om de kwaliteit verdergaan, beweging veroorzakende de dienst te verbeteren " het doel, voor de klanten van de de lenteindustrie om verenigbare, betaalbare de lenteproductie van speciaal materiaal te leveren.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : HYD

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

HYD is een productie en is het verkoop gecombineerde bedrijf, met meer dan 15 jaar ervarings in de industrie van de de lentemachine, die ons maakt een ervaren en betrouwbare supplier.HYD-vervaardigingscnc de lentemachine worden, draad buigende machine, de lente die machine rollen ect, allemaal automatisch CNC.

bedrijfsdiensten

De dienststeun:

-De duurzame kwaliteit van machine en de meest professionele dienst worden verstrekt.

-De vrije oplossing voor uw productie zal worden verstrekt. Het personeel in HYD bedrijf is met rijke experiecnce, de hele tijd zal de beste oplossing worden verstrekt.

-Uw bezoeken aan HYD bedrijf voor het controleren of opleiding is warm welkom.

 

De naverkoopdienst:

-Vrije installatie & de opleidende dienst in HYD bedrijf.

-Verstrek klanten altijd efficiënte online reactie.

 

Kunt u technische ondersteuning verstrekken?

-HYD verstrekt vrije technische ondersteuning, installatie en opleiding van machine.

 

Hoe u steunt wanneer de machine verkeerd gaat.

-De bespreking met HYD specialist online telefonisch, Skype, WhatsApp enz. en geven hoog-efficiënte oplossing voor de onjuiste verrichting of veranderen de voor consumptie geschikte delen.

-HYD de specialist zal u onderwijzen hoe te om de delen tijdens de opleidingstijd te veranderen.

Bedrijfteam

Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd
NO.49, Yanhedong-Road, Ailingkan Villiage, Dalingshan-Stad, Dongguan, de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86-0769-82786825
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit CNC Spring Machine Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 cnc-springmachine.com. All Rights Reserved.